A barátnőm hobbija, ami tök jó ajándékokhoz vezetett

Van egy barátnőm, Réka, aki nagyon szeret rajzolni és nagyon tehetséges is benne. Mivel mindig rajzol, rengeteg mintája, rajza, festménye van. Csinált is egy instagram oldalt, ahova ezeket mindig kiteszi, és karácsony előtt volt egy hölgy, aki ráírt a képeivel kapcsolatban.

Réka sosem gondolt még előtte arra, hogy a rajzait, amiket hobbiból készített, eladja, de a hölgy mondta, hogy pólókra szeretné tenni őket, de ha nem akarja eladni neki a mintákat, akkor az is jó, ha rajzol neki másikakat, persze nem ingyen.

Persze kapott az alkalmon és azóta nagyon sok rajzot készített már megrendelésre. Persze, még nem elég ahhoz, hogy ez legyen a főállása, de szabad idejében rengeteget rajzol olyan embereknek, akik tele vannak ötletekkel, de nem tudják megvalósítani azt.

Így alakult, hogy végül mind az ő rajzaival díszített pólókat, maszkokat és vászontáskákat kaptunk tőle karácsonyra, aminek persze mind nagyon örültünk.

Szóval, ha van egy jó ötleted, akkor te is pólóra teheted!

Hol érdemes pólót nyomtattatni?

Réka barátnőm a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalra esküszik, szerinte itt lehet a legjobb áron, a legjobb minőségben pólókat nyomtatni.

Elég sokat rendelt a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalról, szóval neki lehet hinni ezzel kapcsolatban. Azt mondta, hogy nagyon jó minőségűek az itteni pólók, és mindet nagyon nagy gonddal készítik el, egyet sem kapott eddig, ami nem volt tökéletes. Plusz, maszkokat, pulcsikat, bögréket és vászontáskákat is árulnak itt. Persze, a legvonzóbb általában az egyedi tervezésű minták vászonra vitele, de rengeteg humoros pólót is lehet itt rendelni, de állatos szettekre is leadhatjuk a rendeléseket, filmes és ünnepekkel kapcsolatos pólók is vannak.

Nagyon sok jópofa szájmaszkot lehet venni, ha valaki unja az egyszínű darabokat. De kifejezetten eseményekre is lehet itt keresni, hiszen vannak tematikus pólók is az oldalon. Így például felszerelkezhetünk legénybúcsúkra, lánybúcsúkra, születésnapokra és más ünnepekre is, de még vegán barátainknak is találhatunk itt pólót.

Szóval, ha van egy jó ötletünk, vagy csak egy igazán egyedi pólót szeretnénk, akkor érdemes meglátogatni a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt vagy valamelyik üzletüket, ahol a legtöbb mintát készletről is beszerezhetjük, és ha van időnk megvárni, akkor helyben elkészíttethetjük a megálmodott pólókat is.

Budapesten és Pest megyében több helyen is van üzletük, de üzleteik megtalálhatóak Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben is. de természetesen online rendeléseket is fogadnak.

Én már nyúzom egy ideje az itt készült karácsonyi ajándékaimat és teljesen meg vagyok elégedve a minőségükkel.

Nagyon szuper oldal, biztosan fogok magamnak is vásárolni innen, hogy ne csak Rékának legyenek egyedi cuccai.