A hétvégi kiruccanásra vettem táskát

Barátnőimmel a hó végén el fogunk menni kikapcsolódni egy kicsit. Már mindenkire igazán ráfér egy kis lazítás, mert olyan kevés a szabadidőnk. Ezt a hétvégét sem volt könnyű összeegyeztetni, és találni egy olyan dátumot ami mindenkinek megfelel. Egy szabadidőközpontba megyünk, ami az erdőben van. Nagyon izgalmas lesz. Szerencsére mi olyan típusok vagyunk, akik az aktív pihenést preferálják és nem nagyon tudnak megülni egy helyben sokáig. Több túraútvonalat, bringás utakat néztünk ki, valamint a szabadidőközpont meghirdetett programjai közül is biztosan fogunk majd választani egy-kettőt.

Időben elkezdtem pakolni, mert már régen utaztam el és biztos voltam abban, hogy valamit még be kell szereznem az indulás előtt. Nem akartam az utolsó pillanatra hagyni. Nos, a megérzésem remek volt, valóban voltak dolgok, amik hiányoztak, melyekből egy listát is készítettem. A legfontosabb pont a listán a hátitáska volt. Nem is agyaltam túl sokáig, megnyitottam az annataska.hu online shopot és elkezdtem nézegetni a hátitáskákat.

Szeretek ezen az oldalon nézelődni, mert csodaszép és élethű fotókat tesznek fel a táskákról, így könnyű elképzelnem, hogyan is állna nekem, milyen is lenne a valóságban. Szeretem az oldal letisztultságát és egyszerűségét is és, hogy mindent könnyen megtalálok rajta. Meg persze sosem csak azokat a táskákat nézegetem meg, amire éppen szükségem van, hanem sokszor kalandozok el és elég sok időt tudok eltölteni az oldalon. Bár ez nem meglepő, hisz biztosan mindenki így van a legkedveltebb webáruházaival kapcsolatban.

Miután visszamentem a hátitáskák kategóriához, találtam is olyan termékeket, amik tetszettek, de sajnos – vagy éppen szerencsére – a választék nagyon nagy, mind márka, szín, az ár vagy a típus tekintetében. Vannak Tamaris, Anekke, Bugatti, Jana és olasz márkájú táskák is. Ezek mind nagyon jó nevű márkák, minőségi táskákat gyártanak és ezen a webshopon kifejezetten megfizethető áron. Ugyanis rengeteg kedvezménybe lehet bukkanni, sőt aki VIP tag, azaz feliratkozott a hírlevélre és beregisztrált – készített saját profilt – az tud gyűjteni pontokat. Minden vásárlás után bizonyos mennyiségű pontot kap a vásárló, amiket a későbbi vásárlás során újabb kedvezményekre tud váltani.

Az Anna Táska oldalon vannak még a hátitáskákon kívül neszesszerek, borítéktáskák, kézi és válltáskák, színházi táskák, testtáskák és táskarendezők is. Valamint, ami elengedhetetlen, hogy passzoljon a táskához az az öv és a pénztárca. Ezeket is lehet kapni ebben a webshopban. Plusz természetesen vannak férfiak számára is kiegészítők.

annataska.hu

Hosszas nézelődés után végre leszűkítettem a potenciális táskáim listáját és végül szintén hosszas gondolkodás után egy fekete Bugatti hátitáska mellett döntöttem. A mérete és a színe is pont megfelelt, végül a design miatt választottam ezt. Nagyon egyszerű, letisztult vonalai vannak, ami nekem kifejezetten tetszik és a belső zsebek elrendezése is pont megfelelő, minden holmimat el tudom képzelni benne. Ami plusz öröm volt, hogy ez a termék is kedvezményes volt, így spórolni is tudtam rajta, nem is keveset.

A táskám házhoz szállítással kértem és előre elutaltam a pénzt, mert nagyon jól ismertem már az Anna Táska szolgáltatásait, így maximálisan megbíztam bennük. Mivel csak egy terméket rendeltem, 3 munkanapon belül meg is érkezett a termék, amit egyébként garantálnak is. Több termék esetén is csupán maximum 5 munkanap, ami szintén nem sok idő.

Ez az az oldal, az annataska.hu, ahol mindig megtalálom azt a táskát, amire éppen szükségem van. Most is így lett, és örültem, hogy időben fedeztem fel, hogy nincs hátitáskám, mert így meg tudtam rendelni innen és még indulás előtt meg is érkezett a rendelés. A táskát imádom, nagyon meg vagyok vele elégedve, szóval legközelebb is innen fogok rendelni. Pár nap múlva, pedig indulhat a kikapcsolódás, most már semmi sem hiányzik, indulásra készen vagyok.