A páros masszázs egy igazán kényeztető szabadidős program

Mindenki mást szeret csinálni a szabadidejében. Van aki sportol, például futni, biciklizni jár, mások inkább túráznak vagy éppen a kertjüket gondozzák, csinosítják. Sokan viszont első sorban a benti tevékenységüknek hódolnak, például olvasnak, filmeznek vagy videojátékokkal játszanak – pont ezért szabadidő, mert azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Sajnos a párommal az utóbbi időben nemigen csináltunk semmit, még akkor sem, ha éppen sok szabadidő állt a rendelkezésünkre, inkább csak lustálkodtunk, ami nem túl becsülendő, kicsit szégyelltem is magam miatta. De tudod, a munka annyira ki tudja venni a tartalékokat az emberből, hogy szörnyű. Éppen ezért vetődött fel bennem nem is olyan régen, hogy kicsit oldani kéne a stresszt, és csinálni kéne valami közös programot. Még ha nem is akartam hegyeket megmozgatni, de gondoltam, jó lenne, ha legalább minket megmozgatnának. Innen jött a páros masszázs ötlete is, hogy egy kicsit eldolgoztassuk a görcseinket, lazítsunk végre kicsit.

A masszázs egy meglehetősen intim dolog, sokan azért ódzkodnak tőle, mert gyűlölik, ha egy idegen hozzájuk ér. Való igaz, ehhez kell egyfajta bátorság is, azonban ha profi kezekben vagy, akkor nincs mitől félned. Mikor a páromnak felvetettem a páros masszázs ötletét, ő is nagyon megörült, mivel egy ideje már érezte, hogy a stressz kezd fizikailag is nagyon rossz hatással lenni rá, és rám bízta a választást. Ekkor kezdtem el masszázsszalonok után keresgélni, hátha találok itt, Budapesten olyat, ami közel is van, nem is túl drága, és valami különleges is van benne. A karmathaimasszazs.hu oldalába többször is belefutottam, jó néhány kommentelő, fórumozó ajánlotta őket, mint az egyik legjobb masszázsszalont a fővárosban, így muszáj volt megnéznem az oldalukat is, hátha van náluk páros masszázs is. Nem kellett csalódnom.

Tudjátok, van olyan, mikor egy vállalkozásnak már a weboldala is olyan meggyőző, hogy egyből megnyer magának. Nos, a karmathaimasszazs.hu oldala is ilyen, szinte érezni, ahogy az olvasása közben szétárad benned a zen. Nagyon kellemes, könnyen áttekinthető, szemet nyugtató oldal, és még a szolgáltatásaikat is nagy szeretettel mutatják be. Emellett igazi thai masszőzök gondoskodnak a hozzájuk betérők ellazulásáról, akikről tudni kell, hogy bár kicsi, törékeny nőknek látszanak, de ha kell, akkor egy egymázsás férfi testét is képesek meggyúrni, mint a kelt tésztát. Van náluk talpmasszázs, eredeti thai masszázs, herbál masszázs, és aminek a legjobban örültem: páros masszázs is. Szóval nem húztam túlzottan sokat az időt, megmutattam a páromnak, amit hazaért, és megállapodtunk benne, hogy igen, ez lesz a mi helyünk.

páros masszázs

Megbeszéltük, hogy mikor lesz jó mindkettőnknek, és be is jelentkeztem hozzájuk páros masszázsra a Király utcai szalonjukba. Bevallom, nagyon izgatott voltam, mert ilyenben korábban még nem volt részem, de valahogy volt egy olyan sejtésem, hogy nem kell aggódnom. Aznap aztán minden létező kétségemet sikerült szertefoszlatniuk. Rettentő kedvesek és előzékenyek voltak, semmi gond nem volt abból, hogy teljesen tapasztalatlanok voltunk e téren. Kaptunk kellemes, puha köntöst a masszázshoz, és az apró, de erős kezű hölgyek tökéletesen átdolgoztak minket, ahogy kellett. amikor esetleg egyikünk úgy érezte, hogy kellemetlen, csak szólni kellett, és máris gyengédebben csinálták, hiszen nem a megkínzásunk, hanem az ellazításunk volt a cél. A páros masszázs legnagyobb előnye, hogy olyasvalakivel mehetsz, akit ismersz, akiben megbízol, és így nem egyedül kell idegenek közt lenned. Ráadásul most az egyórás masszázs kedvezményes is volt, mindössze 14.320 forintot kellett érte fizetnünk. Szerintem nem sok olyan páros élmény van még, amit ennyire kedvező áron meg lehet kapni.

Szóval úgy gondoljátok, hogy csinálnátok valamit közösen, ami igazán pihentető, átmozgató és stresszoldó, akkor a páros masszázs igencsak javasolt. Nem kell mást tennetek, mint bejelentkezni a karmathaimasszazs.hu oldalán, és a megbeszélt időben biztosak lehettek benne, hogy a profi masszőzök mindent megtesznek, hogy rendesen megmozgatva érezzétek magatokat.