A szabadidő hasznos eltöltése

A munkám mellett nem sok szabadidőm akad, így amikor csak tehetem a lehető leghasznosabban szeretem tölteni, Számomra fontos a rendszeres sportolás, illetve szeretek kirándulni, új dolgokat kipróbálni, így általában ezekkel szoktam tölteni a szabadidőmet.

Nemrég az interneten belefutottam a Kelemed Plasztika oldalába. Az ajakfeltöltés ára már rég foglalkoztatott, az ő oldalukon pedig pontosan fel vannak tüntetve az árak, így gyorsan meg is néztem őket. Sok helyen csak a személyes konzultációt követően mondják meg az árakat, ami szerintem nem a legjobb dolog. Hiszen ha előre tudjuk azt, hogy mennyibe fog kerülni a beavatkozás, akkor azt is tudjuk, hogy mire vállalkozunk.

ajakfeltöltés ára

A Kelemed Plasztika oldalán pedig nem csak az árak vannak pontosan feltüntetve, hanem minden beavatkozásról részletesen lehet olvasni. Megtudhatjuk, hogy milyen vizsgálatok előzik meg az adott beavatkozást, milyen műtéti lehetőségek vannak, milyen esetben nem javasolt a műtét, mennyi ideig tart a gyógyulás és mire kell ez idő alatt figyelni illetve azt is megtudhatjuk, hogy milyen szövődményei lehetnek a beavatkozásnak. Ha ezekkel mind tisztában vagy, akkor tudsz igazán jó döntést hozni. Éppen ezért én minden olyan beavatkozásról elolvastam ezt a tájékoztatót, ami valaha is érdekelt.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeknek az elolvasását, hiszen nagyon sok fontos dolgot megtudhatunk ezekből. A személyes konzultációt megelőzően már ennyi mindent megtudhatunk, ez szerintem nagyon jó. Hiszen a konzultációs időben már csak a valóban fontos kérdéseket kell megbeszélni.

Amikor láttam, hogy mennyire informatívak, nagyon megörültem ennek. Hiszen ebből az látszik, hogy segítőkészek és mindent meg szeretnének adni a pácienseiknek, hogy a lehetős legjobb döntést hozhassák meg, és ne bánják meg azokat.

Ha valaki elolvassa ezeket az oldalakat biztos lehet benne, hogy már csak a személyes kérdéseket kell a konzultáción megbeszélni az orvossal. Ez pedig nem csak az orvosnak segítség, hanem a páciensnek is.

A weboldalon páciens véleményeket is lehet olvasni. Ezeket én mindig nagy gonddal elolvasgatom, hiszen egy-egy ilyen vélemény nagyon beszédes tud lenni. Ha egy szolgáltatóról több rosszat is olvasok, akkor nagy valószínűséggel nem nála fogok vásárolni. Ha pedig egy orvosról olvasok rosszakat, akkor biztosan nem őt fogom választani. Hihetetlen, hogy mekkora ereje van az emberek véleményének, éppen ezért vigyázni is kell az ilyenekkel.

A Kelemed Plasztikáról csupa jót olvastam, így e miatt már nem kellett aggódnom.

A klinikán prémium minőségű implantátummal, töltőanyaggal és gyógyászati segédeszközökkel dolgoznak. ez megnyugtató számomra, hiszen egy magán klinikánál a magas színvonalat is figyelembe veszem. A Kelemed Plasztikán pedig erre nem lehet panaszom.

Valószínűleg az orvosok terén sem, hiszen a magánklinika főorvosát egy kicsit közelebbről is megismerhetjük. Megtudhatjuk, hogy milyen iskolákat végzett, hol tanult és milyen munkahelyei voltak. Ezáltal megtudhatjuk azt is, hogy milyen területen szerzett kiemelkedő szakmai gyakorlatot. A rövid videóknak köszönhetően pedig még azt is eldönthetjük, hogy szimpatikus-e számunkra. Hiszen általában ez is szempont szokott lenni egy plasztikai beavatkozásnál. Ha nem szimpatikus számunkra valaki, akkor kevesebb eséllyel fogjuk őt megbízni egy ilyen beavatkozással.

Ami még szintén szimpatikus volt számomra, az a gondolkozásmódjuk volt. Ugyanis ezen a klinikán úgy gondolják, hogy a szakértelem és a gondosság egyenlő a páciens biztonsággal. Ezzel pedig teljes mértékben egyet tudok érteni. Ez pedig azt mutatja számomra, hogy valóban a segítségnyújtás van a középpontban és a páciens.

Milyen beavatkozások érhetőek még el náluk?

Az ajakfeltöltés ára mellett megtudtam azt is, hogy pontosan milyen beavatkozásokat és műtéteket vállalnak: mell, arc, intim és alakformáló plasztika. Arcfiatalítás: szálas arckontúr kezelés, botos, bőrápolás, kémiai hámlasztás, zsírfeltöltés. ha kíváncsi vagy ezeken belül milyen kezelések és beavatkozások érhetőek el a Kelemed Plasztikán, akkor a honlapon mindent megtalálsz.

Ha még csak gondolkozol a plasztikai beavatkozáson, akkor is mindenképp érdemes lehet az oldalukon mindenről tájékozódni. Hiszen lehet, hogy éppen ezek az információk fognak segíteni abban, hogy könnyebb legyen dönteni egy beavatkozás mellett vagy ellen.