A szabadidőmet az 50szazalek.com webshopban töltöm

Jó időben imádok túrázni, de ebben az ingadozó időjárásban, ahol hol 20 fok van, hol pedig hó, nem nagyon szeretnék kimozdulni. A kirándulásokat meghagyom a jó időre, addig pedig egy másik hobbimnak hódolok: az akcióvadászatnak. Egyszerűen imádok leárazásokat keresni, és szerencsére az 50szazalek.com webshopban van is rá lehetőségem!

Nem olyan régen találtam meg ezt az oldalt, amikor akciósan sikerült tőlük hóláncot vennem az autómra – akkor is természetesen kocsitúrára indultam a Bükkbe. Már eleve sejteti a webshop neve, hogy itt valami őrült akciófergetegre kell számítani, azonban a vártakat is felülmúlja az, amivel az ember itt szembesül. Szinte repkednek a leárazások, kész cunami zúdul ránk, amikor megnyitjuk a webshopra irányító linket.

Először azt hittem, hogy ez is valami kamu oldal lesz, ahova majd felcsalnak téged, hogy vedd meg ezt meg azt olyan szuper áron, közben meg máshol a negyedéért be lehet szerezni – de nem! Ilyen olcsón még sehol se vettem hóláncot vagy fűnyírót, a legjobb vételeim között tartom számon az 50szazalek.com webshopban leadott vásárlásaimat.

Ha elromlott valami vagy csak lecserélnéd, építkezel vagy felújítasz, lakberendezel vagy csak csinosítanál – mindenre kínál megoldást és még ár-érték arányban is kiváló. Ehhez jön a bizonyos érték feletti ingyenes kiszállítás a regisztrált felhasználók számára, és a 3 munkanapos teljesítés. Mindenkinek szuper ajánlatot jelent! Olyan kiszolgálásban van részünk, hogy fejet kell hajtanunk az ügyfélközpontúság és figyelmesség előtt.

Meleg szívvel ajánlom ezt az oldalt, hiszen folyamatos akciókkal, megújuló készlettel és segítőkész ügyfélszolgálattal teszik felejthetetlenné a vásárlás élményét. És még csak el se kell menni otthonról. Kell ennél több?