A szabadidőnket hasznosan is eltölthetjük

Talán nem is gondolnánk, hogy a szabadidőnk eltöltésének milyen fontos szerepe van az életünkben. Hiszen ezt az időt is fordíthatjuk olyan tevékenységekre, amelyek építő jellegűek. Mint pl. a kreatív tevékenységek, sportolás, kirándulás, olvasás, egy egyszerű séta a természetben. Ha diákok vagyunk, akkor pedig a tanuláson kívül akár diákmunkával is eltölthetjük az időnket.

Gimnazistaként még én sem gondolkoztam ilyenen, hiszen ekkor még a tanulás volt a legfontosabb, és mellette szerettem volna minél több dologban kipróbálni magam, hogy megtudjam mit is szeretek igazán csinálni.

Azonban amikor elmentem egyetemre, akkor már más volt a helyzet. Szerencsére a tanulmányaim mellett volt annyi szabadidőm, hogy el tudtam menni dolgozni is. Ekkor a TopiWork Iskolaszövetkezeten keresztül vállaltam diákmunkát.

A diákmunka számos előnyt rejteget magában. Hiszen a diákmunkának köszönhetően már a diákéveid alatt megtapasztalhatod a munka világát, olyan tapasztalatra tehetsz szert, amivel később versenyelőnyre tehetsz szert, illetve nagyszerű pénzkereseti lehetőséget is nyújt a diákok számára.

Azonban a diákok mellett a cégeknek is megéri a diákokat foglalkoztatni. Amennyiben egy vállalkozás úgy dönt, hogy diákokat szeretne foglalkoztatni, akkor a következő előnyökben részesülhet. A diákok után nem kell járulékot fizetni, az adminisztrációt és a bérszámfejtést az iskolaszövetkezet végzi. Mindemellett, az iskolaszövetkezet díja költségként elszámolható, a diákok között a cég hírneve és ismeretsége nőni fog, és amennyiben a későbbiekben a diákot át szeretnék venni saját állományba, akkor ezt díjmentesen megtehetik.

Mint látható, amennyiben a TopiWork Iskolaszövetkezettel dolgoznak együtt a diákok és a cégek is, akkor ennek számos előnye van.

Ha diákként azon gondolkozol, hogy mely iskolaszövetkezeteken keresztül vállalj munkát, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezetet csak ajánlani tudom számodra.

Nagyon sok diákmunkát kínálnak, ezért ha például alkalmi, fizikai, gazdasági, műszaki, IT, vagy otthonról végezhető munkát szeretnél, akkor a kínálatukban ezeket mind megtalálhatod. Amennyiben a diákmunka során gyakorlatra is szert szeretnél tenni, akkor ajánlom figyelmedbe a gyakornoki munkákat. Ezen belül van lehetőséged gazdasági, HR, marketing, informatika és műszaki területet választani.

Ezeken kívül a TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán nagyon sok hasznos információ megtalálható mind a diákok, mind pedig a cégek számára. Ennek köszönhetően mindent megtudhatsz a diákmunkával kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan tudsz munkát vállalni, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat, hogyan tudsz felmondani, miként kapod meg a fizetésedet stb., akkor a weboldalukra mindenképp látogass el. Mindemellett blog cikkeket is írnak, ahol betekintést nyerhetünk az önfejlesztés fontosságába, megtudhatjuk mik a munkahelyi etikettek, hogyan zajlik egy állásinterjú, hogy érdemes megírni egy motivációs levelet, és abban is segítséget nyújtanak számunkra, hogy hogyan keltsünk jó első benyomást. Amennyiben ezekre kíváncsi vagy, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezet blogoldalán ezeket mind el tudod olvasni.

Nemcsak a diákok, de a cégek is nagyon jó véleménnyel vannak a TopiWork iskolaszövetkezetről. A visszajelzésekből azt láthatjuk, hogy nagyon felkészültek, naprakészek, rugalmasak, és mindig megfelelő jelentkezőket küldenek az állásinterjúkra.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb diákmunkákról, akkor ne habozz és jelentkezz a TopiWork Iskolaszövetkezet diákmunkáinak egyikére most!

Nekik köszönhetően nagyszerű munkatapasztalatokra tehetsz szert, és mindemellett még pénzt is kereshetsz. Nézz szét a weboldalukon, döntsd el milyen diákmunkát szeretnél vállalni, és vágjatok bele a közös munkába. Ha diákmunkát vállalsz, akkor csak jól járhatsz. Válaszd a TopiWork Iskolaszövetkezetet, ha biztosra szeretnél menni!