A zalacsányi túrázásból fűtésszerelésbe Budapesten

A terv az volt, hogy túrázni megyünk Zalába, és minden tök jól ment, míg egy hívást nem kaptunk az akkor épp macska-szittelő barátomtól, hogy gáz van, vagyis pont az hogy nincs. Merthogy nem jó a fűtésünk. Úgyhogy gyorsa összeszedtük magunkat és húztunk fel vissza Pestre, mert azért az mégse oké, hogy az egész lakás úgy maradjon még két napig. Ráadásul hétvége volt szóval azt se tudtuk, kit hívjunk.

Internet szerencsére van, úgyhogy míg felutaztunk Fruzsi gyorsan ki is kereste, ki vállalhat hétvégén fűtésszerelést Budapesten. Szerencsénk volt, mert viszonylag olcsó áron (kicsivel több mint 20 ezer forinttért) találtunk is olyan céget, akik SOS-ben ki is szállnak akár egy órán belül. Mi végül azt beszéltük meg velük, hogy olyan 3 óra múlva elég, ha kijönnek, mert nekünk is volt még út, amit meg kellett tennünk, Kingára meg nem akartuk rásózni, hogy navigálja el őket meg minden, szóval maradt a három óra.

fűtésszerelés budapest

Na, de miért pont bennük bíztunk meg?

Először is szükségből, de egyáltalán nem bántuk meg. Minden professzionalizmus, amit feltüntettek az oldalon meg is jelent a munkájukban, amit kiválóan el is végeztek. Ráadásul nagyon hamar. Pedig valószínűleg ők se nagyon örültek neki, hogy pont hétvégén kell fűtést szerelniük, de egy rossz szavuk nem volt, sőt nagyon barátságosan álltak a munkához.

Azoknak, esetleg, akik ezen felbátorodva szintén igénybe vennék a szolgáltatásaikat, itt most részletezem is, mi mit találtunk az oldalukon. Először is víz, gáz és fűtésszerelés budapest és Pest megye területén a fő profiljuk, de ezen kívül még dugulás elhárítással is foglalkoznak. A fő szolgáltatások összefoglaló nevei külön fel vannak tüntetve az oldal tetején, de mivel valószínűleg szükség lesz rá, a fő pontokon belül alpontok is vannak linkekkel ellátva, hogy pontosan milyen problémád lehet. Ezek a linkek aztán továbbvisznek, és kapsz egy általános leírást arról, mi okozhatja a problémát, ami segíthet a későbbi megelőzésben. Az viszont általános, hogy ha a probléma már megvan, akkor a laikus inkább ne nyúljon a dolgokhoz, mert lehet, hogy csak rontana a helyzeten. Ahogy már említettem, itt szakképzett munkások látják el a problémát, így nyugodtan bízhattuk rájuk a munkát.

Mint már mondtam a mi krízisünk épp hétvégén volt, de hála a 24 órás ügyeletüknek, mindent septében el tudtunk intézni. Persze ez valamivel drágább volt, mintha hétköznap lett volna, de az a valami csak 10% volt. Értekezni amúgy a megadott telefonszámon lehet, vagy ha neked az kényelmesebb, kérhetsz visszahívást is az oldal alján található űrlap kitöltésével. Azt fontos figyelembe venni, hogy fűtést vagy egyéb más szolgáltatást csak akkor tudnak neked ellátni, ha budapesti vagy Pest megyei a probléma.Ha nem vagy biztos esetleg abban, hogy hová tartozik a településed, az oldal alján (az űrlap alatt) fel vannak sorolva a települések. Az előbb leírt árazásokat, illetve a pontos “mi-mennyi-merre” paramétereket az Általános Szerződési Feltételekben találjátok az oldal legalján.

Nekünk nagyon jó tapasztalataink voltak velük, így bátran merjük ajánlani bárkinek, akinek gyors, szakképzett és megbízható segítségre van szüksége. Legyen szó akár víz, akár gáz, akár fűtésszerelésről. De ha valakit az érdekelne nem csak javítással, hanem kiépítéssel is foglalkoznak. Ennek ugyan nem tudom, hogy annyi-e az ára, mint a szerelésnek, de feltételezem, mivel nincs külön feltüntetve. Mindenesetre egy érdeklődő telefont megér, hiszen a szakmai tanácsadást ingyen végzik.