Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu

Szabadidőmben igyekszek olyan dolgokat csinálni, amivel másoknak segítek valamiben. Ennek persze elég sok megjelenési formája lehet, de jelen esetben arról szeretnék mesélni, amit az utóbbi időben legtöbbször csináltam. Kicsit bele kellett ásnom magam a bt alapítás és székhely szolgáltatás világába, úgyhogy most erről fogok nektek írni néhány olyan gondolatot, ami szerintem hasznos, vagy nekem sokat segített. Elvégre, akkor igazán jó a szabadidő is, hogyha tartalmasan telik.

Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu

A topcegalapitas.eu egy olyan cég, akik azzal foglalkoznak, hogy céget alapítsanak azoknak, akik ebben segítséget kérnek tőlük, vagy hogy akár egyes hivatalos adatokat a cégbíróságon jelentve módosítsanak a megrendelőknek. Sőt, ezen kívül még abban is tudnak segíteni, hogy székhelyünk legyen, hogyha magunk nem rendelkeznénk egyébként olyan ingatlannal, ami erre megfelelő volna. Egy szóval tényleg mindennel foglalkoznak, ami ahhoz a témakörhöz kapcsolódik, a bt. alapításon és székhely szolgáltatáson alapszik.

De mi jelent az egészen pontosan, hogy Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu ? Nézzük pontról-pontra.

Egyrészt: bt alapítás. Ezen sok magyaráznivaló azt hiszem nincsen, segítenek abban, hogy a lehető legegyszerűbb módon tudjunk betéti társaságot létrehozni. Tanácsot adnak abban, hogy mikor keressük fel őket – miután konzultáltunk a könyvelőnkkel, hogy biztosan ez-e a számunkra leginkább ideális vállalkozási forma -, valamint minden más cégalapítást követő teendőben is, mint például a bankszámla nyitás, vagy a NAV felé történő bejelentés körülményei, szabályai.

Hogyha csak ezt a bt alapítás szolgáltatást vesszük igénybe náluk, akkor 17.900 forintot kell fizetni, plusz áfát. Ha viszont azokból a csomagokból választunk, amivel székhelyre is előfizetünk, akkor a cégalapítás ingyen van. Méghozzá azért, mert ezekben az esetekben nem az ügyvédi díjat kell megfizetni, hanem magát a székhely bérlést, ami attól függően, hogy melyik székhelyről van szó 29.900 vagy 39.900 forintba kerül, plusz áfa természetesen.

Az olcsóbb verzió a budapesti székhelyet foglalja magában, a drágább pedig egy olyan székhelyet, ahol nem kell IPA-t fizetni a helyi szabályozásnak köszönhetően. Ez a topcegalapitas.eu-nál egy újlengyeli székhely esetében lehetséges.

Azt hiszem így minden kulcsszót megmagyaráztam a – Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu – közül, így ma is nyugodtan teszem le a fejem pihenni, hogy ismét hasznosan telt a szabadidőm.