Ha szabadidős elfoglaltság, akkor balatoni lánybúcsú!

Lánybúcsú a BalatonPRO szervezésében

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire fogom élvezni a lánybúcsú szervezést. Pedig nem igazán rajongok semmiféle esemény megszervezéséért. A hideg kiráz tőle, hogy ennyi különböző ízlésű, igényű ember részére programot szervezzek. Idén azonban mégis teljes lázban égek, ugyanis balatoni lánybúcsút szervezek a BalatonPRO csapat segítségével! Ha ti is gondolkodnátok hasonlóban, ne habozzatok, és keressétek fel a BalatonPRO csapatát a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon. Felejthetetlen hétvégi, egy estés, vagy akár pár órás programot kínálnak az ünnepelni kívánó menyasszonyok és barátnőik számára. És ha ez nem lenne minden, annak sem kell izgulnia, aki az időjárás miatt aggódna. A csapat ugyanis mindig készül B tervvel, de ha ez nem lenne elég kecsegtető, akkor az időjárás garanciát is igénybe vehetitek, és át is szervezhetitek az eseményt egy másik napra.

Nagyszerű programok buli előttre és utánra is

És hogy miről is van szó pontosan? Nos, nem másról, mint egy csodálatos balatoni időtöltésről jó társaságban, vízparton, kellemes zene, jó borok, és egy nagyszerű átpartizott éjszaka keretében! A balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon látni fogjátok, hogy a ráéréstől függően tudtok választani a hétvégi, az egész estés, és a pár órás programok közül. Akárhogy is, a balatoni vitorlázás egyik lehetőségből sem maradhat el. Ennek az időtartama azonban igény esetén rövidíthető vagy variálható, hogy más programokra is legyen lehetőségetek a lánybúcsú alatt. Ahogy az ilyenkor persze lenni szokott, a hajó fedélzetén korlátlan az italfogyasztás, de ezt követően sem kell aggódni. A csapat ugyanis a BalatonPRO szervezőitől ingyenes belépésre feljogosító karszalagot kap, amellyel szabadon látogathatjátok Siófok legtöbb szórakozóhelyét, sőt! Még az italfogyasztásotokat is kedvezményesen intézhetitek! Ezt követően igény esetén lehetőségetek van a BalatonPRO által biztosított hajókon aludni, illetve a panorámás éttermükben a buli előtt finom vacsora, utána pedig kellemes reggeli vár.

Csábító lehet az az ajánlat is, hogy a bulitól megfáradt csapat a reggeli után aztán a kikötőben található luxus szálloda wellness részlegén frissüljön fel. Ezt ajánlom mindenkinek, aki vágyik egy kis kényeztetésre! Mi biztosan a BalatonPRO-val tartjuk a lánybúcsúnkat – és ti hogy oldjátok meg a bulizást?