Hobbim és munkám: az egészség

Ha azt kérdezi tőlem valaki, hogy mi a hobbim, vagy mit csinálok legszívesebben a szabadidőmben, a válaszom roppant egyszerű. Hiszen a munkám a hobbim, és a hobbim a munkám. Így lényegében a szabadidőmet azzal töltöm, amit szeretek, amiből élek, ami feltölt, mivel sportoló vagyok. Sportolóként nagyon fontos számomra az egészség, így mindig figyelek arra mit eszek meg, mit iszok meg. Régebben sok időm ment el arra, hogy megtaláljam a megfelelő ételeket, azokat az élelmiszereket, amelyek kellő mennyiségű tápanyaggal rendelkeznek és minőségi alapanyagokból vannak. Mára már van egy bevált, megszokott vásárlási szokásom, mégpedig az online rendelés, méghozzá a Biocity.hu oldalról.

A Biocity.hu egy olyan online bolt, ahol rengeteg bio, tehát egészséges és természetes élelmiszer található. A cég kínálatában minden megtalálható ami az egészségtudatos táplálkozáshoz szükséges, de ennél még sokkal több is. Vannak termékek amelyek kifejezetten natúr kozmetikumok és olyanok is, amelyek az öko háztartáshoz kellhetnek. A cég már 10 éve működik hazánkban és egyre bővül a termékkínálat, amely azóta folyamatosan alkalmazkodik a vevők igényeihez és a változásokhoz. Az üzlet Szegeden található, de minden termék megtalálható az online boltban is, ahonnan az ország bármely pontjára szállítanak házhoz, így nem akadály a távolság.

Az oldalon van lehetőség regisztrációra, így saját profilt hozhat létre magának minden vásárló, így könnyebb és gyorsabb lesz a bevásárlás. Rengeteg prémium, kiemelt márka termékei kaphatóak az online boltban. Olyanok, mint például a Szafi Reform és Free Termékek, a Torras, a Dr. Chen, a The Primal Pantry, a Wiblance, a Dia-wellness, a Cocomas, a Green Market és még rengeteg márka. Tehát egyértelmű, hogy a választék óriási. Sokáig kerestem tehát egy ilyen boltot, mert mindig akadtak problémáim főleg a készlethiányból adódóan, vagy a kis választék miatt, vagy a kedvenc termékeim, márkáim hiánya miatt. Nos, itt ilyen probléma nincs. Biztosan megtalálja mindenki azt, amit keres, sőt garantált, hogy bele is fog szeretni újabb és újabb termékekbe, márkákba.

A termékek jól vannak kategorizálva, így nem veszik el a vásárló a termékek rengetegében. Több csoport és alcsoport is van. Például a reform élelmiszereken belül van három nagyobb csoport: a reformkonyha, a sütés és főzés végül pedig az étrend és életmód csoport. S ezeken belül van rengeteg féle kategória. Például a reformkonyhán belül találhatóak a kenyerek, pékáruk, a lekvárok, szirupok, a kávék és kakaók, a magok és az aszalványok, a növényi tejtermékek, a müzlik, reggeliző pelyhek vagy a speciális gyümölcslevek. De ez csak néhány példa volt.

Az étrend kiegészítőkön belül – amelyek szintén fontos részei az egészséges életnek – található szintén több nagyobb kategória. Olyanok, mint a kiemelt márkájú termékeke, az életmód termékek, a különféle vitaminok és tápanyagok, végül pedig van olyan kategória, ahol a különféle betegségek vannak felsorolva és ott található az adott problémára ajánlott termék. Ilyen mondjuk az allergia, a haj, bőr, köröm problémák, az idegrendszeri, memóriával kapcsolatos gondok, vagy a stresszre és alvászavarra való termékek csoportja.

Végül pedig a drogéria részben találhatóak azok a nagyobb csoportok, amelyeken belül szintén rengeteg kategória található. A nagy csoportok: az arcápolási termékek, a kéz, a haj és a lábápoláshoz való termékek, a testápolás csoport végül pedig az egészség csoport, ahol a betétek, a higiéniai termékek, a gyógyhatású krémek vagy a szájápolási termékek találhatók. És ne feledkezzünk meg az öko háztartás termékeiről, amelyek szintén a drogéria menüpont alatt találhatóak. Itt vannak például a mosószerek, öblítők, az EcoEgg mosótojás vagy a különféle tisztítószerek.

Érdemes felkeresni ezt az oldalt, mert az általam leírtak még csak kis töredéke volt az egész választéknak. Plusz azért is ajánlom az oldal felkeresését, mert mindig vannak akciós termékek, amiket érdemes kihasználni.