Így jár az ember, ha sok a szabadideje

Mostanában elég kevés munkám van, tudniillik tanár vagyok és nyáron nem kell dolgoznom, csupán minimális adminisztrációs feladataim vannak meg néha be kell mennem az iskolába ügyelni. Minden évben erre az időszakra teszem a nagyobb volumenű projekteket, a nagytakarítást, a kisebb felújításokat a ház körül és természetesen a pihenést és a kikapcsolódást is. Idén egy nagyobb tervem van, mert a szabadidőm is elég sok lett, mivel az osztályom elballagott. Építkezni fogok barátaim segítségével. Mindent önerőből akarunk megoldani. Az egyetlen amire szükségünk lesz az a Lángvágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.

Az Acélpartner nevű cég egy acélfeldolgozó és kereskedelmi Kft, akik számos olyan dologgal foglalkoznak, amire nekem most szükségem lesz. Miután rátaláltam a honlapjukra, azonnal megtetszettek a szolgáltatások és minden információt elolvastam, ami a weboldalon van. Barátaimnak is elküldtem üzenetben, hogy nézzék ezt meg: Lángvágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás! Ők is meg voltak elégedve.

Lángvágás – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Leültünk közösen és megnéztük milyen lemezek vannak készleten a cégnél, amire szükségünk lehet. Több típus is megtalálható a melegen hengerelt lemezek közül. Van például a cégnél melegen hengerelt ötvözetlen durva lemez, van melegen hengerelt, finomszemcsés durva lemez, van melegen hengerelt növelt folyáshatárú és kopásálló durva lemez valamint szintén melegen hengerelt nemesíthető vagy betétben edzhető durva lemez. Ezeket szerencsére nyers tábla formájában, lángvágással szélezve és méretre, valamint alakra vágva, szemcseszórva tudják a vevők rendelkezésére bocsátani.

Mi meg is rendeltük azt a fajtát, amelyik a legalkalmasabb a közép és nehéz szerkezetek gyártásához, mivel egy nem kicsi fészert fogunk építeni, amibe még az autómmal is be tudok állni.

A cég egyébként egy nagyobb cégcsoportnak a tagja. Már 22 éve a piacon vannak, és 100%-ban magyar tulajdonú. A legfőbb tevékenységeik a CNC vezérlésű lángvágás és a szintén CNC vezérlésű plazmavágás. Több géppel is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy minél szélesebb körben – több méretben – tudjanak munkákat elvállalni és sikeresen elvégezni. Foglalkoznak még hegesztési gyök előkészítéssel és felülettisztítással, amit szemcseszórással végeznek egy megadott méretig terjedően. Különféle acélszerkezeteket gyártanak, és lemezlakatos munkákat is elvégeznek. Továbbá CNC gépi forgácsolással és az előbb említett melegen hengerelt durva lemezek értékesítésével is foglalkoznak.

Az acelpartner.hu weboldalon azok a szakképzett munkások is találhatnak karrierlehetőséget, akik éppen az előbb említett területeken mozognak otthonosan. Jelenleg keresnek darukezelő, termék összeszerelő munkatársat, lángvágó és targoncás, alapanyag raktáros munkatársat is. Jelentkezni pedig a honlapon található űrlap kitöltésével lehet. Egyik kedves barátom, aki segít az építkezésemben fontolóra is vette, hogy jelentkezzen valamelyik állásra, mert nagyon megtetszett neki a cég profilja. Továbbá találtunk még a honlapon fényképeket a gépekről, amelyekkel a cég rendelkezik és a legtöbb közösségi média felületen megtalálható az Acélpartner Kft. Fent vannak ugyanis a Facebookon, az Instagramon, a YouTubeon és a Linkedinen is, valamint szerepeltek újságcikkekben, és rádióműsorokban is. Barátaimmal az építkezés közben biztosan ezeket a rádióműsorokat is meg fogjuk hallgatni.