Kirándulni babával? A Lordshop fantasztikus termékeivel ez is lehetséges!

A közösen eltöltött idő mint szeretetnyelv is ismert, hiszen ez a kapcsolódás egyik legszebb formája. Egymásra odafigyelve kikapcsolódni. Nem olyan bonyolult ezeket a minőségi időket megteremteni. Hiszen már egy közös túrázás is elegendő lehet ehhez, vagy egy piknik vagy a mindennapi közös reggeli és az esti beszélgetés mind ilyenek. Legutóbb egy fantasztikus kiránduláson voltunk a kedvesemmel és a kutyánkkal, illetve két barátunkkal. Nem volt nagy teljesítménytúra csak kiruccanás, mivel egyikőjük már az egyéves babócájával jött. Csodás volt őket együtt látni, ahogy a baba csücsült a kenguruban és nézelődött az erdőben. Az anyuka is teljesen ki volt virulva, minden stressz lement róla, csak élvezték a kicsivel a kirándulást. Nagyon felkészült anyuka volt, aki kompakt kis csomaggal érkezett, hogy a baba kényelme is végig biztosítva legyen. A magával hozott tisztasági cuccok mind a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldaláról származtak. Nem volt nála óriási pakk, de pár fontos dolgot elpakolt. Az egyik ilyen a pelenkázó alátét és a pelus volt, illetve törlőkendő. Persze innivalót és gyümölcsöt is hozz a babának és magának.

A kerek erdő kellős közepén is tisztába lehet tenni a babát a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet szettel

A lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet szett és a törlőkendők, illetve a textil pelenka remekül megállta a helyét. Tudjuk, hogy mennyi szabadidőt lefoglal, mire megtaláljuk a tökéletes babaholmikat. Akinek volt már babája, vagy próbált ajándékot választani kisbabás családoknak, az ismeri ezt a helyzetet. Azonban a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon könnyű eligazodni, és hamar meg lehet találni, hogy mire is van szükségünk.

A pelenkázó alátét sokat segített a barátnőmnek, hogy tiszta környezetben rendbe tudja tenni a kicsi babát. A pelenkázó alátétek a Lordhop oldalán 60×90 centiméteres változatban érhetőek Bármilyen helyzetben jól tud jönni, ha például kirándulni mentek a kicsivel, leutaztok a nagyszülőkhöz, vagy orvost látogattok. Tiszta környezetet tudsz teremteni a baba bepelenkázásához. Apróra összehajtva vissza tudod dobni a táskába az alátétet de el is dobhatod, ha nem maradt eléggé tiszta. Otthon is előnyös lehet, hogyha a kicsi a tisztába tétel alatt szokott könnyíteni magán. A szobatisztaságra való átállás alatt ágybetétként is lehet alkalmazni. A pelenkázó alátét háromrétegű és kiváló nedvszívó, a baba bőrével érintkező felület gyengéd érintésű. A csomag ára 1250 forint és 10 darabot tartalmaz.  

Melyik pelenka lesz a befutó?

A pelust kiválasztani sem egyszerű, a barátnőm, mivel szereti a természetet, így vigyázni is akar rá, ezért nem eldobható pelenkát, hanem textilt használ a babával. A textil, mivel száz százalékban pamutból készülnek, így gyengédebbek a gyerekek bőréhez. A természetben sem hagynak akkora kárt maguk után, mint a hagyományos, műanyag pelusok, amik hosszú évek leforgása alatt sem bomlanak el.

A mosható pelenkák természetes összetevőkből állnak, sokszor pamutból vagy bambusz-, esetleg kókuszrostból. Sűrű szövéssel, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek és sok házi praktika is ismert ezek növelésére, például a lanolinozás. Kiforrázni is ki lehet őket, a fertőtlenítés folyamatán de simán kimosva is remekül lehet őket újra használni. A textil pelenkák a 1675 forintért érhetőek el a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet webshopból, és három darab van a csomagban. 70×80 centiméteresek, és lehet választani fiús és lányos design közül. Ha nem is biztos, hogy ennél maradtok, azért érdemes adni neki egy esélyt.

A kirándulás alatt egyszer sem ázott át a baba, így ő is teljes kényelemben és komfortosan tudta élvezni a természetet. Mivel a baba boldog volt, így az anyuka is nyugodt és kiegyensúlyozott tudott lenni, nem kellett aggódni a pelenka miatt sem. A közösen eltöltött idő nekik is jót tett és nekünk is, mindenki feltöltődve tért haza az erdei sétáról.