Legyen több időd kikapcsolódni! Rendeld te is házhoz a nyomtatókellékeid!

Mindig is fontosnak gondoltam, hogy kevés kivételtől eltekintve szabadidőnket produktívan töltsük el. Nem tesz jót ugyanis az embernek, ha a munkáján kívül semmiben sem aktív, és hétvégente mondjuk mindig csak alszik és tévézik. Természetesen lehetnek napok, amikor az embernek ez esik jól, de az aktivitás a legfontosabb .

Ha testünket és szellemünket nem tartjuk fitten, akkor előbb utóbb befásulunk és legyöngülünk. Sokan vannak például akiknek a hétköznapokon kikapcsolódni vagy mozogni szinte alig marad idejük a munka és esetleg az egyéb elfoglaltságok mellett, mint például a tanulás és a gyereknevelés. Számukra pedig kimondottan fontos lehet az, hogy hétvégén mintegy visszafiatalodjanak, olyasmit csináljanak, ami egészséges és építő is.

Mi a párommal például mindig figyeljük a legújabb filmeket, és kéthetente csinálunk egy szűk körben megtartott házi filmklubot, ahol aztán nagyon jó beszélgetések szoktak kialakulni.

Emellett rendszeresen túrázunk is, de tollasozni és asztaliteniszezni is szoktunk. Havonta egyszer még egy társasozós maratont is beiktatunk néhány baráttal, és a mostani helyzetben a virtuális kiállításokat és koncerteket sem vetjük meg.

Az is előfordul egyébként olykor, hogy a program spontán módon irányt vált, és egy társasozós napból például filmes nap lesz vagy fordítva, mert valaki bedob egy túl jó ötletet, aminek aztán senki se tud ellenállni.

Nemrég, két hete egyébként pontosan ez történt, és természetesen ilyenkor senki sem bánkódik azon, hogy az eredetileg tervezett program elmarad. A két héttel ezelőtti alkalommal a Terra nevű társasjátékkal készültünk játszani négyesben, de aztán kiderült, hogy valahogy még senki sem látta a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó kapcsolatra című filmet, pedig mindenki szeretné megnézni már hónapok óta.

Így tehát egy nagyon izgalmas kis filmes napunk lett, amit még egy pörköltfőzéssel is összekötöttünk. Ekkor mesélte el Kriszta, hogy kis híján mennyire pórul jártak, amikor kisfia egyik házi feladatához mindenképp nyomtatniuk kellett. A szerencse az volt, hogy már a házi feladat kiadásának a napján, kedden kiderült, hogy se papír, se patron nincs a HP nyomtatójukban, egy barátnője pedig pont tudott ajánlani neki egy olyan helyet, ahol ingyenesen és gyorsan szállítanak ki nyomtatókellékeket.

Hajni még aznap át is küldte a nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron linket Krisztának, aki így még aznap meg tudta rendelni a HP tintapatront és a papírt is, s mivel mindkettő raktáron volt a webshopban, a termékek már csütörtökön kint is voltak, így a péntekre feladott házi feladatot sikerült időre ki is nyomtatni.

Persze ha nagyon muszáj lett volna, Kriszta meg tudta volna oldani, hogy az amúgy nem túl közeli, 22 kilométerre lévő nyomtató kellék üzletbe személyesen elmenjen, de akkor valószínűleg le kellett volna mondania egy online korrepetálását egy olyan tanítvánnyal, akinek most pont nagyon fontos volt az óra megtartása.

Szóval nagyon örültek ennek a webshopos lehetőségnek, és annyira fennakadásmentesen zajlott a rendelés és a szállítás is, hogy úgy döntöttek, eztán kizárólag innen fogják csak rendelni a nyomtatójukba szükséges termékeket.

Természetesen ezek után már mi is elkértük a linket, s miután Kriszta átdobta nekünk is a nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalt, örömmel nyugtáztuk, hogy nem csak a mi HP nyomtatónkba árulnak patront, de a bátyám lézeres gépébe is van tonerjük.

Sőt, kiderült hogy Kriszta beszámolója korántsem volt teljes, ugyanis nemcsak hogy ingyenes és gyors a kiszállítás, de emellett még árkedvezményt is biztosít ez az üzlet, amennyiben a vásárló minimum két terméket rendel tőlük, és a kedvezmény mértéke három termék vásárlása esetén még nagyobb.

Nos, az ajánlat így már tényleg lekörözhetetlennek tűnt, s bár én nem voltam olyan hatalmas nyomtató kellék fogyasztó, a bátyámnak, Gábornak ez nagyon jól jött, ő ugyanis munkájából adódóan rengeteget nyomtatott.

Egy szó, mint száz mi még másnap leadtunk egy megrendelést egy HP patronra és két csomag papírra, és a hétfő délelőtti rendelést követően szerdán már meg is kaptunk mindent.

Gábor helyzete ennél egyébként kicsit bonyolultabb volt, mert miután átküldtem neki a nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalt, azt ő is azonnal látta, hogy a tintasugaras HP gépébe és a lézeres Canon gépébe is van patron, illetve toner, azonban neki szüksége volt egy elég speciális papír típusra is, amit ugyan megtalált a termékek között, de nem volt közvetlenül raktáron.

Ennek ellenére az ő tapasztalatai is abszolút pozitívak voltak, ugyanis a webshop munkatársai nagyon hamar visszajeleztek neki a kiszállítás várható időpontjáról, és az áruk ennek megfelelően érkeztek is ki, ráadásul nem is olyan sokkal később, mint a raktáron lévő termékekből összeállított rendelése.

Gábor egyébként, mint kiderült, utóbb több kollégájának is tovább ajánlotta az üzletet, és a legtöbben át is álltak a tőlük való vásárlásra. Ez egyébként nem is csoda, hiszen a kedvezmény és az ingyenes kiszállítás mellett a webshopról az is elmondható, hogy tényleg nagyon széles kínálattal dolgozik, legyen szó akár patronról, akár tonerről, akár papírtermékekről.

nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron

Ráadásul aki a pénztárcakímélőbb utángyártott kellékeket választaná inkább, annak sem kell csalódnia, hiszen egyfelől ebben a kategóriában is nagy a választék, másfelől egységesen egy éves garanciát kapunk ezekre a termékekre, tehát még a megbízhatóság miatt sem kell aggódnunk. Ráadásul az utángyártott termékeket ugyanolyan könnyű megtalálni a honlapon, mint a gyáriakat, hiszen miután kikerestük márka és típus szám segítségével a nyomtatónkat, egy kattintással már látunk is minden gyári és utángyártott patront vagy tonert, ami kompatibilis a gépünkhöz.

Az ingyenes szállítási szolgáltatás pedig nem csupán gyors, de professzionális és jól szervezett is, mivel az üzlet partnere a nagy tapasztalattal rendelkező GLS. S míg a sima postás vagy otthon talál bennünket vagy nem, miközben azt sem tudhatjuk biztosra, hogy melyik napon várható a küldemény, addig a GLS esetében ilyen nem fordulhat elő, hiszen előre értesítenek bennünket a kiszállítás napjáról, de még arról is, hogy melyik három órás intervallumban várhatjuk a futár érkezését.

Nekem ez például elképesztően jól jött, ugyanis bár tudtam, hogy home office-os napom lesz, azért bevásárolni kellett aznap, s így annak sem kellett elmaradnia, mert szervezhetővé vált a nap. Tudtam, hogy a futár dél és 15 óra között fog érkezni, így 10 után kicsivel elintéztem gyorsan a bevásárlást, így ezután már csak arra kellett várnom, hogy megszólaljon a csengő.

Meg is állapítottuk Krisztával egy egy héttel későbbi közös túrán, hogy az ilyen apróságok elmondhatatlanul sokat számítanak, hiszen a munkánkra és a szórakozásra, sportra is több időnk marad, ha ilyen szolgáltatásokat választunk.

Ha tehát te is szívesen rendelnéd nyomtatókellékeidet otthonod kényelméből, kedvezménnyel és gyors, profi, ingyenes szállítással, akkor ezt az üzletet tényleg mindenképp érdemes kipróbálnod.