Leszokás az alkoholról profikkal? Mondj IGEN-t a segítségre!

leszokás az alkoholról
Szabadulj meg a káros szenvedélyektől és használd ki az élet adta örömöket!

Nincs is kellemesebb érzés annál, mint amikor elmegyünk túrázni a hegyekbe és mélyen magunkba szívjuk a friss levegőt. Olyan detoxikáló hatással bír, mint semmi a Földön. Akkor egy pillanatra elengedjük az összes aggályunkat, kétségünket és függőségünket. Csak a pillanatnak élünk és megéljük a pillanatot.

Vannak sajnos olyanok, akik nem tudnak minden pillanatot ilyen önfeledten kihasználni, mivel számukra az alkoholról való leszokás egy rémálommá nőtte ki magát, melytől ébren sem tudnak szabadulni. Az ilyen elhatalmasodott szenvedélybetegségeket kezeltetni kell, mert ezer hegyi túra sem tudja meggyógyítani ilyenkor a szenvedő testet és lelket.

Szerencsére a felepulok.hu felépülést nyújtó házában sem kell lemondania senkinek sem a zöld környezetről, hiszen csodálatos kert tartozik a létesítményhez. A házba a nap minden órájában beszűrődik a gyógyító napfény, este pedig kellemes csendben lehet elszenderedni a kényelmes ágyakon. A szobák elrendezésüket tekintve lehetnek egyágyasak és kétágyasak, melyekben kellemes fa bútorok várják az új „lakókat”. Akik azonban nem maradnak sokáig!

Az innovációnak számító Minnesota-modellen alapuló program megoldást kínál az alkoholról való leszokásra mindössze 28 nap alatt. Ennek költsége fedezi a szállást teljes ellátással, a házon kívüli programokat és az utókezelést is. Azonban a bekerülés feltétele egy személyes konzultáció, ahol a szakemberek megismerhetik a beteget, pontosan felmérhetik függősége súlyosságát és bizalmat ébreszthetnek a leendő páciensben.

A weboldalon is megtalálható a rokonszenves közreműködők listája, akik végig kísérik a pácienseket a rögös úton. Céljuk nem más, mint a segítségnyújtás. Küldetésüknek tűzték ki azt, hogy az elveszetteket, a meggyötört felépülni vágyókat kigyógyítsák a káros szenvedélybetegségből és visszaadhassák az életbe vetett hitüket.

A reményt nem csak felcsillantják, hanem minden erejükkel megtartják a páciensekben. Egyszerre fegyelmeznek és törődnek. Az empátia alapvető tulajdonságuk, mely végtelen türelemmel és odaadással társul. Néhányan a segítők közül maguk is átestek már ezen a programon, így pontosan tudják mint jelent a leszokás az alkoholról. Önmagukat még mindig felépülőknek hívják, hiszen a gyógyulás folyamata a program után is tart, mondhatni „jó pap holtig tanul”.

Szem előtt kell tartani azt, hogy a 28 napos program csak akkor hozza meg a kívánt gyümölcsöket, ha a páciens teljes mértékben együttműködő. Be kell ismerniük, hogy nem csak az ő érdekük, de szeretteik érdeke is a gyógyulás. A családi kapcsolatokról és azoknak tönkremeneteléről is számolnak be többek között a weboldalon található anyagok.

Az érdeklődők és hezitálók különböző videóanyagokat is találhatnak, amelyeken virtuálisan szemügyre vehetnek néhány felépülő segítőt – segítő felépülőt. Segítik a felépülést másoknak, míg önmaguk is vívják saját belső harcukat minden nap az alkoholról való leszokás miatt.

Egy igazi harcos sosem pihen. A 28 napos program után teljesen másképp fog hatni egy túra is a Mátrában, a beszívott levegő is merőben megváltozik. Gondolj bele abba, hogy egy hónap múlva képes leszel minden nap minden percét úgy élvezni, mint egy mély levegővételt a Kékesen! A felepulok.hu programja megadja számodra azt a szabadságot, amelyre mindig is vágytál!