Nehéz úgy pihenni, ha konyhagépeket kell keresned

Ha van egy nagy célod, akkor bizony könnyen megeshet, hogy még a szabadidődben is azzal fogsz foglalkozni.
Így volt ez nálam is, amikor elmentünk egy wellness hétvégére pihenni a családdal, én mégis egészen végig azzal foglalkoztam, hogy vajon honnan és hogyan fogom tudni megoldani az újonnan nyíló fagyizómba a szükséges eszközök beszerzését. Kell még hűtő, jégkása gép, jó lenne egy profi kávéfőző is… ám ez csak néhány a sok közül, amivel foglalkoznom kell.

Nem tudtam volna elengedni magam, ám szerencsére találtam magamnak elfoglaltságot: a nagy keresgélésben egy remek oldal jött velem szembe: Dealer – Gastro & Ice Dealer.
A korábbi oldalakon találtam ugyan jó gépeket, de horror áron. Dealer – Gastro & Ice Dealer teljesen más volt. Itt minőségi gépeket forgalmaznak, a kínálatban megtalálhatóak újonnan beszerzett és használt, de felújított gépek is, így mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő darabot.
Látszott rajtuk, hogy ők valóban azért dolgoznak, hogy értéket teremtsenek a vásárlóik számára. Talán mindez abban gyökerezik, hogy már 20 éve egy család működteti a céget, így mindannyiuknak szívügye a munkája.

A weblapjuk könnyen áttekinthető a hatalmas kínálat ellenére is. A különféle gépek funkciójuk és felhasználási helyük szerint vannak csoportosítva.
A Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán nem csak a fagylaltozóhoz vannak gépek, hanem megtalálhatóak a vendéglátóhelyek, bárok, kávézók számára szükséges berendezések is.

Miután kinéztem a megfelelő gépeket, felhívtam őket, hogy egyeztessek egy időpontot személyes megtekintésre. Ez gördülékenyen zajlott, sikerült is pont akkorra, amikor hazaérünk a pihenésből. Már nagyon vártam, hogy megtekinthessem a gépeket a Dealer – Gastro & Ice Dealer bemutatótermében.

A megtekintés napján nem kellett sokat utaznom, hogy eljussak a bemutatóteremhez. Rengeteg gép volt ott, és nagyon kedves munkatársak vártak engem, akik bemutatták azokat a darabokat, amik iránt érdeklődtem.
Élőben is nagyon szimpatikusak voltak a termékeik, a használtakról sem mondtam volna meg, hogy nem most jöttek ki a gyárból, akkora figyelmet fordítottak rá, hogy a lehető legjobb minőségben adhassák ki a kezeik közül a gépeket.

Végül eldöntöttem helyben, melyiket vásárolom meg, és le is rendeztük az ezzel kapcsolatos teendőket. Szerencsére a szállításban is tudtak segédkezni, így ezzel is egy újabb nagy terhet vettek le a vállamról.

Bár még nem nyílt meg a fagyizó, már minden gépet kipróbáltam. Nagy megkönnyebbülés volt látni, hogy kiválóan, hiba nélkül működnek, és nagyon könnyű használni is őket.
Nem bántam meg, hogy az Dealer – Gastro & Ice Dealer gépeit vásároltam meg.
Így, hogy már megvannak a megfelelő eszközök, a nyitás előtt már el tudom magam engedni annyira, hogy egy rögtönzött kiruccanás során erőt gyűjtsek az új, fagyizós kalandhoz.