Nyári gumival a Bükkben!

Imádok kirándulni! Legyen szó hegyről, völgyről, tóról, folyóról, tengerről vagy fjordról, bármiben benne vagyok. Általában a hosszú, kellemes tempójú túrákat szeretem a napsütötte nyári délutánokon, azonban a túrahelyre valahogyan el is kell jutni. Itt jön képbe az én négykerekű szerelmem, szeretett autóm, legjobb barátom. Minden túrámra eddig elkísért és meg is várt – még szerencse. Mivel én is a legjobbat kapom tőle, így őt is a legjobb nyári gumi szettel lepem meg minden évben.

Számomra nagyon fontos a minőség, így csak a gumidiszkont.hu oldaláról választok magamnak, jobban mondva az autómnak nyári és téli gumit. Miért megbízhatók? 19 éves szakértelemmel javítanak és értékesítenek autógumikat, továbbá egy 100%-ban magyar cégről beszélünk. Nekem ez szívügyem is, hiszen nagyon szeretem támogatni a hazai vállalatokat és vállalkozókat.

Az oldalukon több, mint harmincezer gumi közül választhatom ki azt, ami számomra a legmegfelelőbb. Nagyon komoly szűrőlehetőség van az optimalizált keresés érdekében, így rendkívül gyorsan megtalálom azt, amit keresek, tehát velük időt is tudok spórolni.

A hírlevelükre is fel vagyok iratkozva, hiszen nagyon könnyen lehet elcsípni egy-egy jó leárazást, melyekkel akár 150-200 ezret is spórolhatok négy gumi esetén, ami lássuk be, nem kis összeg.

nyári gumi

A minőség és a kedvező árak kéz a kézben járnak a gumidiszkont.hu oldal esetében, melynek rendkívül örülök. Kérdés esetén az ügyfélszolgálat nagyon kedves és készséges volt, az e-mailes megkereséseimre is elég hamar válaszoltak.

Kiszállítás esetében pedig teljesen szótlan vagyok, hiszen 1 munkanap alatt megkaptam a rendelt abroncsokat. Ezt a raktárról való vásárlás teszi lehetővé, az elérhetőség egyébként 10 percenként frissül, tehát mindig aktuális készletről rendelünk, hogy ne legyen se késés, se pedig fennakadás. Egyszer tartott 4 napig a gumik megérkezése, karácsony tájékán, de ilyenkor a futárszolgálatok is hatványozottan leterheltek, így ez rendben van. Erről egyébként előre is tájékoztatva lettem, így a céget semmilyen reklamáció nem érheti ilyen tekintetben.

Én abszolút elégedett vagyok az eddig rendelt termékekkel, egyszer sem kellett felhasználnom a teljes körű garanciát és élnem a pénzvisszafizetéssel. Az autóm is mosolyog amikor megkapja az új gumikat, hiszen az oldalon csak teljesen új abroncsokat lehet vásárolni, használtat nem értékesítenek.

Összességében én csak ajánlani tudom ezt a kiváló szolgáltatást és remélem, hogy nyáron több emberrel is összefuthatok majd, aki a gumidiszkont.hu-ról rendelte a nyári gumi szettjét!