Szabadidőmben a buddhizmusról tanulok

Soha nem úgy töltöm a szabadidőm, ahogyan mások. Kedvelem az olyasfajta kikapcsolódást, mint az olvasás. Az utóbbi időben a buddhizmusról kezdtem olvasgatni. A nepalitermekek.com blogján remek cikkek vannak fent, és már könyvet is rendeltem innen.

Legutóbb annak néztem utána, pontosan mi a buddhista karkötő jelentése. Remek cikket találtam róla az említett oldalon, amiből sok hasznos információhoz jutottam, és így el is döntöttem, hogy rendelek egyet magamnak.

Nem kellett messzire mennem, hiszen már ismertem a nepalitermekek.com webshopját. Széles a kínálat, így biztos voltam benne, hogy lesz nekem való karkötő itt. Ez így is lett: számtalan mala van itt felsorolva, de szerencsére mind mellett ott szerepel, mi a pontos jelentése, haszna.
Én szinte már ránézésre éreztem, melyik az, ami nekem kell, és a leírásból kiderült, hogy pont az én problémámra találták ezt ki. Nem hezitáltam sokat, és máris a kosaramban landolt.

Az itteni holmik mind egyenesen Nepálból származnak, és átestek egy magas vallási vezető áldásán. Emiatt izgatottan vártam, hogy megérkezzen az én buddhista karkötőm, hiszen mielőbb meg akartam tapasztalni jótékony hatását.

Mindössze 2 munkanapot kellett várnom, hogy megérkezzen. Élőben még csodásabb volt, mint a fényképeken, és tökéletesen passzolt hozzám.
Egyáltalán nem bántam meg ezt a rendelést, sőt, ahogy egyre többet olvasok szabadiőmben, a buddhista karkötők jelentésének megismerését követően lassan következhetnek a különféle buddha szobrok is. Biztos vagyok benne, hogy azokból is be fogok szerezni néhányat!