Szabadidőmben is csak váltóolaj után kutatok!

A sok munka mellett időnként muszáj időt fordítani magamra is. Általában ilyenkor intézem el azokat a teendőket, amiket a rohanásban mindig halogatok. Ilyen volt számomra a megfelelő váltóolaj beszerzése is.

Csak ültem, és néztem magam elé, mert nem tudtam, hol kezdjem. Sose vettem még váltóolajat, és nőként pedig nem is értek hozzá. Igazából nem is tudtam, hogy ilyen létezik, amíg a szerelőm fel nem világosított.
Mivel nem értek hozzá, egyik ismerősömtől kértem segítséget, így jutottam a https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldalra. Javasolta, hogy itt böngésszek, a részletes leírások, minőségi termékek biztosan megfelelőek lesznek számomra.

Az old nagyon szimpatikus volt, eligazodni egy kicsit sem nehéz rajta. A kínálat is nagyon széles, ami viszont nekem hátrány volt ebben a helyzetben. Mit meg nem adtam volna, ha csak egyféle létezik!
Szerencsére az oldal átnézése közben felfigyeltem valamire: elvileg tudnak segíteni néhány tanáccsal telefonon is. Mivel sajnos messze lakok ahhoz, hogy személyesen felkeressem őket a boltban, így felvettem a telefont, és tárcsáztam.
A hívásom készségesen fogadták, és nem nevettek ki a kérdéseim miatt. Kedvesen elmagyarázták, mire kell figyelnem, és végül a segítségük által megszületett a döntés, melyik váltóolaj kerüljön a kosárba.

A segítség ellenére azért nagy megnyugvást adott, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalnak a termékekre. Ha bármi miatt mégsem lenne megfelelő, akkor 30 napig indkolás nélkül visszaküldhetem. Mindössze arra kell figyelnem, hogy meg kell őrizzem az eredeti számlát, de ez részemről amúgy is természetes.

A jutányos összegnek örültem, de annak még inkább, hogy kártyával is tudtam fizetni. Nem szeretem a készpénzes vásárlást, nekem úgy nagyon nehéz követni az anyaigakat. A kártyás fizetést egy szuper, titkosított, biztonságos felületen ejthettem meg. A szállítási módok elgondolkodtatak. Az tiszta, hogy nem tudok bemenni a boltba a távolság miatt, ám csomagpontra történő szállítás is elérhető a házhoz szállítás mellett. Előbbi lehetőséget nagyon kedvelem, ugyanis így nem kell a futárhoz alkalmazkodnom, egyeztetnem vele, és még olcsóbb is.
Nem volt más hátra, minthogy várjam a csomagom. A rendelést gyorsan feldolgozták, így 2 munkanapon belül meg is kaptam a https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldalról rendelt váltóolajat.

Félszegen mentem el a szerelőhöz, és mutattam meg neki az új szerzeményem. Megdicsért, hogy jól választottam, és megerősített, hogy valóban eredeti olajról van szó. Sajnos sok helyen nem ilyen árut adnak, így megnyugodtam, amikor egy szakember is megerősítette, hogy ezzel semmi probléma nincsen.

Elégedett voltam az innen kapott áruval, és megnyugvást adott, hogy most már ha kell valami autós dolog, akkor tudom, melyik weboldalra kell felmennem. Sokkal kényelmesebb így megoldani, mint szaladgálni boltról boltra, és hülyét csinálni magamból. Arról nem is beszélve már, hogy mennyivel kényelmesebb így!
Sőt, így, hogy ismerem az olajwebshopot, már nem kell a teljes szabadidőm az autós kellékek keresésével töltenem!