Szemek alatti táskák eltüntetése: hobbiból szépségápolásról olvasgatok

Szerintem, mindenkinek szüksége van olyan tevékenységekre, amit a szabadidejében űzhet. Mindenkinek kell egy hobbi, és szerintem mindenki meg is tudja találni, de van, akiknek keresgélniük kell. Ezzel én is így vagyok, vagyis csak voltam. Gyerekként a szokásos dolgok érdekeltek: imádtam például rajzolni, mint a legtöbb gyerek. Ez volt a fő csapásvonal, na meg persze a színezés. Ezt elég sokáig csináltam, de mindig úgy éreztem, hogy nincs hozzá elég tehetségem, ezért egyre kevesebbet rajzoltam, míg végül teljesen felhagytam vele. Utána jött a tánc: sokáig néptáncoltam, majd a kortárs táncot is kipróbáltam, és különféle táncos mozgásformákkal is ismerkedtem. Ezt kifejezetten szerettem, és azt mondták, meg is van hozzá a tehetségem. De az egyetem mellett sajnos már nem volt elég időm foglalkozni ezzel. Mert minden szabadidőmet elvette a tanulás, mert próbáltam a maximumot nyújtani.

Az utóbbi időben újra felfedeztem a sportot, mint szabadidős tevékenységet, de sajnos nincs annyi energiám, és kedvem hozzá, mint szeretném, vagy mint amennyi korábban volt. Így elég nehéz. De találtam egy olyan hobbit, ami hasznos (szerintem), tanulok is új dolgokat, és még csak különösebb erőfeszítést sem igényel. Elkezdtem alaposan beleásni magam a szépségápolás témakörébe. És igazából jóformán mindent elolvasok, ami ezzel kapcsolatos és a szemem elé kerül, de magamtól is bőven kutatok a témában. Igazából, erre szívesen áldozom a szabadidőm, mert hát, valljuk be, a kor előrehaladtával egyáltalán nem baj, ha tudatosan kezdünk el foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Legutóbb például a szem alatti táskák eltüntetése volt az, ami kifejezetten érdekelt. Mert munka és egyetem mellett, ez nálam mindennapos, állandó jelenséggé vált, és azt vettem észre, hogy ha kialszom magam, akkor sem tűnik el teljesen, és ez azért már kezd frusztrálni. Szerencsére teljesen egészséges vagyok, tehát betegség vagy hasonló dolgok nincsenek a háttérben.

Találtam is egy tök jó blog bejegyzést, az instantense.hu weboldalán, ami kifejezetten a szemek alatti táskák eltüntetéséről szólt. Ebből megismertem néhány házi praktikát, amik akkor hatékonyak lehetnek, ha tényleg csak egyszer-egyszer jelennek meg a táskák, például egy átbulizott éjszaka után. A legérdekesebb számomra az a praktika volt, amikor tojásfehérjét kennek a szem alá. Ugye, ha ez megszárad, akkor van egy ilyen “húzó” hatása, ami miatt feszesebbnek tűnik a bőr. De ott van még a zöldtea filter, amit a szemek alá kell helyezni, közvetlenül a táskákra. De a nyers uborka karika is ilyen. És az is kiderült számomra, hogy elsősorban hideg uborkára van szükség, hiszen ez a lényege: a hideg, segít levinni a duzzanatot.

De ahogy mondtam is, ezek ideiglenes megoldások, akut problémára. Bevallom, azért én is kipróbáltam, de nem vált be. Ami viszont teljesen meghozta a kívánt hatást, az az InstanTense Plus szérum volt. Bizony, erre is az említett weboldalon találtam rá. Bőven vannak információk róla az oldalon, de azért mesélek egy kicsit én is, mert egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a kozmetikumba.

Ami szerintem az egyik legfontosabb – ez győzött meg engem is -, hogy rövidtávon is borzasztó hatékony, és még hosszútávon is eredményes. A rövidtávú eredmény, annyira rövidtávú, hogy azonnali. Ezt pedig szó szerint értsd. Szépen felviszed a szérumot a szemedre, vagy a szájkörnyéki ráncokra, ha éppen oda kell, türelmesen, mozdulatlanul vársz pár percet, és voilá! Volt ránc, nincs ránc, és a szem alatti táskák eltüntetése is megvalósult. Én is alig hittem el, de ez tényleg így megy. Vannak videók is a honlapon, azokat is érdemes megnézni, ha esetleg még így is kételkednél benne.

A hosszútávú hatást klinikai vizsgálat keretében mérték, ami 56 napig tartott. Ez nem olyan hosszú idő, viszont már ennyi idő elteltével is csökkenti a szarkalábak mélységét, illetve a táskás és karikás szemeken is hatékonynak bizonyult. A szem alatti táskák 5%-kal javultak, az 56 napos használat mellett. Azért az már szabad szemmel is látható. Nekem ebből az jött le, hogy a szem alatti táskák eltüntetése ezzel a szérummal gyerekjáték. Bevallom, amikor ezt elolvastam, én rögtön el is felejtettem a mindenféle házi megoldásokat, mert valljuk be, azok nem igazán hatékonyak.

Az is a megrendelésem mellett szólt, hogy nagyon szimpatikus a cég kommunikációja is. Közvetlen hangnemben szólnak az olvasókhoz, vásárlókhoz, és semmit nem titkolnak a szérummal kapcsolatban sem. Minden hatóanyagnak utána lehet olvasni az oldalon, bővebben is, a blogon. Ahol egyébként tényleg nagyon jó kis írások vannak, érdemes őket elolvasni, mert például a szérum használatával kapcsolatban is megtudhatunk innen pár praktikus tippet és tanácsot. Mert nem mindegy, hogy hogyan használjuk: például apró, ütögető mozdulatokkal kell felvinni, és csak elképesztő kevés mennyiséget kell használni belőle. Úgyhogy még véletlenül sem szabad azt hinni, hogy ha többet használunk belőle, akkor gyorsabban hat, vagy látványosabb hatást fog kelteni, sőt. Ahogy írják is az oldalon, ha túl sok szérumot használsz egyszerre, akkor egy fehér réteg lesz belőle a szemed alatt, amit ugyan könnyen le tudsz mosni, de félreértésekhez vezethet (például azt hiheted, hogy rossz a szérum, pedig nem, csak túl sokat használtál belőle).

Szóval, ahogy mondtam is, megrendeltem a szérumot, amit a webshopon keresztül könnyedén meg lehet tenni, pár kattintással. Persze előtte azért gyorsan átolvastam még, a gyakori kérdéses részt is, hiszen szeretek mindent tudni arról a termékről, amit rendelek. Innen derült ki számomra az is, hogy nem mindegy, hogy milyen sminket használunk rá, vagy milyen hidratáló krémet. Az olaj bázisú kozmetikumokat érdemes kerülni, mert azok csökkentik a hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem biztos, hogy hosszú órákon keresztül ki fog tartani. Ugyanez a helyzet a zsíros bőrrel is: nem biztos, hogy olyan sokáig tart, de ez ne szegje kedved, mert naponta többször is nyugodtan felviheted a szérumot.

Most épp akciós, úgyhogy érdemes ránézni. Aminek én még nagyon örültem, az az, hogy a kiszállítás nagyon gyors. 1 munkanapon belül ki is szállítják hozzád a csomagot, ráadásul ingyenesen! Sokaknak ugye a csomagküldés díja szokott a visszatartó erő lenni, de itt szerencsére nincs ilyenről szó.

Ja, és ami számomra szintén a szérum szuperképességét bizonyítja, az az, hogy ha nem vagy elégedett, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheted a terméket, ők pedig visszautalják Neked a vételárat. Ennek persze feltétele, hogy a tubus tartalmának kétharmada meglegyen. Ilyen lehetőség, kozmetikumoknál nem igazán van.

Amit még biztosan el tudok mondani, az az, hogy nekem nagyon bevált az InstanTense Plus, és a szem alatti táskák eltüntetése tényleg nem jelent problémát ennek a segítségével. Sokkal gyorsabb, egyszerűbb, és megbízhatóbb az eredménye, mint bármelyik házi megoldásnak.