Tamaris szandált online vásároltam szabadtéri tánchoz

A kellemes tavaszias, már-már nyárias idő beköszöntével a szabadidő tevékenységek kicsit kibővültek. A téli időszakot leginkább bent a lakásban töltöttük társasjátékozással és egyéb benti tevékenységgel. Most már jöhetnek a kinti séták, túrák, bármi, amit a szabadban lehet végezni.

Tamaris női szandál webáruház | cipomarket.hu

Találtam egy olyan helyet, ahol kint a szabadban szerveznek táncos összejöveteleket. Gondoltam itt az ideje, hogy vegyek egy szandált, ami jól illik a táncos ruhámhoz. Nem tudtam, hol is kezdjem, így a barátnőmtől kértem segítséget, ő ajánlotta nekem a Tamaris női szandál webáruház | cipomarket.hu aloldalt, ahol négy oldalon keresztül találhatók Tamaris szandálok. Leesett állal bámultam a kínálatot, mintha egy hatalmas cipő áruházban sétálgatnék, csak most mindezt otthonról teszem a lakás kényelmében.

Be kell vallanom, hogy nem annyira ismerem a márkákat, így ezzel kapcsolatban is a barátnőmtől kértem segítséget, és ő mondta, hogy a Tamaris egy nagyon jó márka, ezért is ajánlotta nekem, hogy innen válasszak én is szandált.

A webáruház kínálatát átnézve pedig rájöttem arra, hogy egy márkás cipőt is meg lehet kapni hihetetlenül kedvezményes áron, ugyanis nagyon sok olyan szandált láttam, amire 10 vagy akár 40%-os kedvezmény is van. Sok nem márkás cipő is már belekerül több ezerbe, vagy akár tízezerbe is, vagyis a kedvezménnyel kínált márkás cipő lehet ugyanannyi vagy még olcsóbb is ebből a webáruházból!

Nem feltétlenül az volt a célom, hogy nagyon olcsón találjak cipőt, de természetesen, ha már ilyen kedvezményes árakkal találkozom, akkor nem vetem meg az ilyen szuper lehetőségeket. Semmi jót nem szabad elutasítani, haha.

Barátnőm mesélte azt is a webáruházról, hogy az elsők között kezdtek bele a cipők online forgalmazásába, és mindig nagyon kedvezményes áron szokott cipőt találni magának és a családjának. Ő már nagyon régóta elkötelezett vásárlója az oldalnak. A széles kínálatot pedig már én magam is megtapasztaltam, hiszen csak egy márkán belül nézelődve több oldalon keresztül tudtam válogatni a termékek közül.

A Tamaris szandálok közül rengeteg típus, fazon megtalálható, és különböző színek közül is lehet választani, de még olyan is van, ami nem csak egy, vagy két színű, hanem minták vannak a cipőn sőt akár a talp oldalán is, ami nagyon jól néz ki!

Kicsit bizonytalan szoktam lenni az online vásárlásoknál, vajon biztos, hogy jó lesz-e a méret. Találtam az oldalon egy mérettáblázatot, ahol márkák szerint fel van sorolva, hogy egy adott cipőméret az hány centiméteres talpra való. Nagyon gyorsan meg tudtam nézni azt, hogy milyen méretű cipőt kell vásárolnom. Persze azt tudni kell, hogy típusonként a belső talphoz tud változni, de irányadónak nagyon jó tud lenni egy ilyen táblázat.

A szállítási díj pedig nagyon kedvező. Akár utánvétről van szó, vagy előreutalásról, egységesen ezer forintba kerül a házhoz szállítás. 60 ezer forint felett pedig már ingyenes. Igaz ennyiért most nem vásárolok, de egy családi cipő bevásárlás alkalmával simán összejön ez az összeg.

Nagyon korrektnek tartom, hogy a szállítás teljes költségét nem a vásárlónak kell állnia, hiszen annak csak egy részét kérik el, és a szállítás fennmaradó részét, valamint az utánvét költségét és az esetleges csomagolás költségeit maga a cég állja.

Örülök nagyon, hogy barátnőm megmutatta nekem a Cipőmarket webáruházat, nagy izgalommal várom, hogy megkapjam a csomagomat és felpróbálhassam a szandált. Utána pedig jöhet a táncos móka!