Téves sms-ből tudtam meg, hogy lehet argont rendelni

Argon palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777

Nem is tudom, hogy meséltem-e már, hogy a párom Dunaharasztin dolgozik egy cégnél. És képzeljétek el, hogy amikor épp a barátnőmmel töltöttem a kis péntek délutáni szabadidőmet, mert egyébként ezt így fel szoktuk osztani, szóval mindkettőnknek van külön hetente egyszer egy olyan időpont, ami néhány órát ölel fel, és ekkor éljük meg a saját kis szabadidőnket, vagy nevezzük úgy, hogy én időnket éljük meg. Ilyenkor én vagy egyedül töltöm ezt az időt kicsit relaxálva, vagy a barátnőmmel szoktunk elmenni valahova, illetve mostanában kocogni szoktunk járni, mert hát nem árt az ünnepi időszakban felszedett kilókat kicsit lefaragni.

Visszatérve a páromra, az egyik nap jött tőle egy üzenet, ami annyi információt tartalmazott, hogy Argon palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777

Nem tudtam mire vélni, hogy mit is akar ezzel az sms-sel. Úgyhogy gyorsan felhívtam, hogy pontosan miről van szó, ekkor mesélte el, hogy igazából a kollégának akarta küldeni ezt az SMS-t, ugyanis a gazpalackfutar.com oldalról szokták beszerezni a munkához szükséges argon palackokat és végül is így került hozzám véletlenül ez az sms, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy mondtam neki, hogy meséljen már erről egy kicsit többet. Nekem teljesen szokatlan, hogy bármilyen palackot telefonhívással lehet rendelni, de kiderült, hogy igen van erre lehetőség, tehát ez nem vicc. Van ez a gáz palack futár cég, akik kedvező áron kiszállítanak bármilyen mennyiségben palackokat, amire épp szükség van.

Mesélte, hogy korábban már CO2 palackot is rendeltek, de úgy általában legtöbbször az argon palackra van szükségük nekik a munkájuk során, ezért azt szokták erről az oldalról beszerezni, illetve nem az oldalon keresztül, mert nem webshopról van szó, hanem az oldalon is megtalálható ez a telefonszám, amit én kaptam tőle sms-ben, és azt szokták felhívni, és a telefon hívásban szokták leadni, hogy pontosan milyen méretű palackra van szükségük, mert mint megtudtam, ebből is lehet több fajtát vásárolni. Ekkor elkezdte mesélni, hogy a gáz palack futár cégtől az öt literes palacktól kezdve akár ötven literes argonpalackot is lehet vásárolni. Majd mondta, hogy egyébként az oldalukon fel van tüntetve az is, hogy hány bar nyomásról van szó, milyen űrtartalomról, de még a palackoknak a mérete is fel van tüntetve magassággal és átmérővel együtt, illetve természetesen itt lehet megtalálni a kiszállítási árat is.

Mondta, hogy nekik általában néhány órán belül ki is szokott jönni a rendelés, de egyébként bármilyen időpontra meg lehet rendelni, nagyon rugalmas cégről van szó, így bármilyen előre megbeszélt időpontban ki tudják szállítani a megrendelt palackokat. Azt is mondta, hogy egyébként nem csak harasztiba lehet rendelni, ez egy olyan cég, ami Budapestre és a környékére viszi házhoz a gáz palackokat.

Így esett meg, hogy bár eddig fogalmam nem volt róla, most már azt is tudom, ezzel a félrement Argon palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777 sms-sel, hogy lehetőség van arra, hogy ha valaki argonpalack töltést, cserét szeretne, akkor egyszerűen ezt a telefonszámot felhívva meg is tudja rendelni magának a szükséges palackot kedvező áron.