Újabban babaholmik keresgélésével töltöm minden szabadidőmet

Ha tudnátok, hogy milyen weboldalon járok mostanában a legtöbbet… de hiszen tudni is fogjátok, mert mindjárt megosztom veletek!

A szabadidő szent dolog, eddig mindig próbáltam valami teljesen mást csinálni, mint ami egyébként a munkámban elvárt volt tőlem. Bár szabadúszóként elég változatos feladataim vannak, végeredményében mégis nagyon el tudok fáradni egy-egy monotonabb szakaszban. Ilyenkor valami olyan tevékenységet szoktam keresni magamnak általában, ami teljes mértékben szembemegy az addigi teendőimmel – pontosan azért, hogy kimozgasson és kizökkentsen. Az utóbbi időben viszont egyetlen dolgot szoktam csinálni: babaholmikat keresgélek a neten. Hogy miért? Mert az a csodálatos dolog történt velem, hogy hónapokon belül nagynéni leszek!

Az én drága testvéreméknél kisbaba fog születni és én pedig próbálok jó nagynéni módjára mindent összevásárolni, ami nekik talán eszükbe sem jutna (valószínűleg nem véletlenül). Így történt, hogy egyszer csak egy olyan weboldalon találtam magam, ahol mindenféle babás ajándékokat lehet vásárolni.

A BabaVerda oldalán a nevéből is kikövetkeztethető módon elsődlegesen babakocsikat forgalmaznak, azokat pedig hihetetlenül széles választékban. Azonban nem csak ezek a vagány járgányok találhatók meg ezen a weboldalon, hanem más egyéb babás termékek is.

A biztonság menüpont alatt például a következő cikkekkel lehet találkozni a teljesség igénye nélkül:

  • babakád és babakád állvány
  • autósülés és hordozó
  • fejvédő gerinctámasz autósüléshez
  • vezeték nélküli bébiőr
  • különböző kullancsriasztók
  • kókuszrost töltetű matrac
  • hidegpárásító berendezés.

De a BabaVerda weboldalán vannak még mindenféle plüss játékok is, hiszen mi másnak örülhetne jobban egy kisbaba, mint egy “nyunyinak”, vagy “puhának”, vagy “sásinak”, attól függően kinél hogy nevezték az első és legfontosabb plüss játékot, vagy babatakarót.

A BabaVerda weboldalon van flamingós, elefántos, pávás, unikornisos és egy különleges, Flóra flamingós játék is. Ezek közül talán elég könnyen lehet már olyan ajándékot választani, aminek őszintén örül egy csöppség.

De amint már említettem, a weboldalon a fő elem mégis a babakocsi, elvégre nem véletlenül BabaVerda az bolt neve. Ez pedig már önmagában sugallja azt is, hogy itt bizony nagyon vagány babakocsik lesznek elérhetők, nagyon vagány kisemberek számára. Valamiféle garanciát érzek annak ügyében, hogyha itt vennék babakocsit (amit persze nem én fogok, hanem a szülei) a törpének, akkor borítékolhatóan belevaló kisember lenne belőle – már hogy egyébként is, de így meg aztán végképp.

A BabaVerda weboldalán alapvetően négyféle típusú babakocsi lehet megtalálni, amelyek a három részből álló, a két részből álló, a sport és a testvérbabakocsik. Ezeken a kategóriák belül pedig sok-sok márka, kivitel és szín található mindenféle kiegészítőkkel karöltve. Tehát azt hiszem összességében elég jó ajánlatokat lehet találni, hogyha vagány babakocsikat szeretnénk. Az árkategória is meglehetősen széles skálán mozog, tehát az is megtalálhatja a számára megfelelő, aki kicsit szerényebb pénztárcával vág neki a keresgélésnek, de annak is lesz bőven exkluzív termék, aki feneketlen persellyel vág neki a keresgélésnek.

Összességében tehát tényleg azt merem mondani, hogy nem bánom, hogy itt töltöm az utóbbi időben a szabadidőm nagy részét, mert biztos vagyok benne, hogy ezen a weboldalon csupa-csupa olyan ötletet látok, amivel boldogabbá tehetem majd az új jövevény érkezését. Legyen szó bármilyen apróságról, vagy akár kicsit nagyobb dolgokról, sport babakocsikról, bébiőrökről és plüss játékokról, a BabaVerdánál minden vagány és különleges termékekre lehet lelni rendkívül széles választékban, kedvező árakon.