Végre költhetek a hobbimra

Aki házasságban, vagy akár csak párkapcsolatban él, tudja, hogy milyen nehéz néha kompromisszumokat kötni. A kapcsolat néha lemondással jár, mindkét fél részéről.

Így történt ez a mi esetünkben is a barátnőmmel. Az együtt töltött 5 évünk alatt mindketten lemondtunk arról, ami kikapcsol bennünket, és örömet okoz. Vivi korábban nagy túrázó volt, imádott utazni, és kirándulni. Én pedig a videójátékok fanatikusa voltam. Azonban ahogy elkezdtünk együtt gondolkozni a pénzügyekről, ez megváltozott. Én úgy éreztem, felesleges pénzt kiadni az utazásokra, Vivi pedig a videójátékozásra sajnálta az anyagiakat.

A pandémiás helyzet viszont sok mindent megváltoztatott. A párom egyre inkább vágyott a természetbe, ahol nem kell öt percenként kézfertőtlenítőt használni, és végtére is igaza volt. Beleegyeztem egy kirándulásba a hegyekbe, azzal a feltétellel, ha én is újra hódolhatok a hobbimnak.

Így jutottunk el oda, hogy a következő havi költségvetésbe belekalkuláltuk a megemelkedett benzinköltséget, és a gamer szék árakat is. Ugyanis ez volt az az eszköz, amire elsősorban vágytam, hogy kényelmesen élvezhessem a virtuális karaktereim irányítását.

Nem csak a költségvetésbe, hanem a google-be is beírtam, hogy gamer szék árak, először csak szimpla kíváncsiságból. Azonban rátaláltam a bestmarkt.hu-ra, ahol nagyon jó áron találtam kiváló minőségű székeket.

gamer szék árak

Elkezdtem böngészni az oldalt, és egyre erősebb lett bennem a vágy, hogy rendeljek egyet. Csak a poén kedvéért eljátszottam a gondolattal, hogy Vivi is beleegyezett, és valóban van vásárlási szándékom. Így kezdtem el komoly odafigyeléssel böngészni az ajánlatokat.

Elképzeltem, milyen székben érezném magam igazán komfortosan, és kifejezetten ilyet próbáltam keresni. Több ilyet is találtam, kifejezetten kedvező áron. Tudtam, hogyha Vivi esetleg bele is egyezne a vásárlásba, akkor csak olyat vehetnék, ami megy a bútorok színéhez. Így segítségül hívtam az oldalon található szűrőt, és megadtam feltételnek, hogy fehér kiegészítő szín is legyen a széken. 25 találat maradt így a rendszerben, én pedig mind a 25-be beleképzeltem magam. Addig-addig, hogy az egyikbe beleszerettem.

Lélegző és kényelmes hideghab párna, állítható háttámla, intenzív színek.

Ezek a szavak azonnal megfogtak a leírásban. Pont ilyenre vágyom! Sőt, szintén pozitívum, hogy a gyártó 24 hónap garanciát vállal a termékre, ami nagyon megnyugtató, főleg ilyen kiadásnál. Gamer széket nem egy-két évre vesz az ember.

A vélemények elolvasása után kiderült, hogy mindenki nagyon elégedett a székkel, és alig várja már munka után, hogy hazaérjen és belehuppanjon.

Elvesztettem az elveim ellen vívott harcot, és Vivi tudta nélkül kosárba tettem a széket. Reméltem, majd egy kirándulás vidéken kiengeszteli.

A rendelési folyamat megkezdése előtt azonban megláttam, hogy van az oldalon egy összehasonlítás funkció is, és mivel jó döntést igyekeztem hozni, úgy döntöttem, össze is hasonlítom a többi lehetőséggel, ami szóba jöhetett volna. Ehhez egy átlátható táblázattal volt segítségemre az oldal, és ennek segítségével perceken belül határozottan tudtam döntést hozni.

Miután ez a folyamat megerősített abban, hogy jó termék van a kosaramban, elindultam a rendelési procedúra útján, ami egyébként nagyon könnyű volt. Az adataim megadása is, és a fizetés is gyorsan ment.

Nem maradt más dolgom, csak várni a következő munkanapot, ugyanis a webshop ígérete szerint már másnap átvehető az általam választott termék a boltban. Ezt a lehetőséget választottam. Mivel a bolt a munkahelyemtől nem messze van, egyszerűbbnek láttam ezt a megoldást, mint a házhozszállítást.

Az áruház ígéretéhez híven másnap este át is vettem a szerzeményt.

Mivel Vivi nincs tisztában a gamer szék árakkal, ezért számára sosem derült ki, hogy mennyit fizettem, de nem is sokat gondol erre kirándulás közben.